Wij kunnen u de prachtige collectie van Koga Fietsen aanbieden Koga biedt zowel StadsFietsen als E-Bikes in een hoog segment dit kunt u zien aan de afwerking en cappaciteit die dit merk kan bieden bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

Wij kunnen u de prachtige collectie van Sparta Fietsen aanbieden Sparta biedt alleen E-Bikes sinds 2023 in een hoog segment ook is een lager segment dit merk kan veel bieden bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

Wij kunnen u de prachtige collectie van Batavus Fietsen aanbieden Batavus biedt E-Bikes en een uitgebreide stadsfietsen collectie dit merk kan veel bieden bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

Wij kunnen u de prachtige collectie van Lapierre aanbieden Lapierre biedt E-Bikes en een uitgebreide sportifietsen  collectie dit merk kan veel bieden bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

Wij kunnen u de prachtige collectie van Qwic aanbieden Qwic biedt E-Bikes zeer uitgebreide aan op hun eigen ontwerp zeer Urban gebouwd vind u meerdere modellen die aan u eisen kunnen voldoen bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

Wij kunnen u de prachtige collectie van Freebike aanbieden Freebike biedt E-Bikes zeer uitgebreide aan op hun eigen ontwerp zeer modern en gedruft  gebouwd vind u meerdere modellen die aan u eisen kunnen voldoen bekijkt u eens via onderstaande link wat de collectie is dit jaar ben u geïnteresseerd geraakt de collectie staat ook bij ons in de winkel te display of wel te testen.

We doen al heel lang wat we doen. Campus Bicycles GmbH bestaat in zijn huidige vorm sinds 2007. Wij bouwen al bijna 20 jaar elektrische fietsen en fietsen nog langer. We brengen meer dan 70 jaar industriële ervaring met ons mee van onze voorgangers, Begena en Campus Bike. Als kleine fabrikant hebben we een groot voordeel. Wij plannen ons programma niet jaren van tevoren en zetten ons daarom niet op de lange termijn in voor het modelconcept en de uitrusting. Hierdoor kunnen wij op korte termijn nieuwe trends oppikken.

Jou, de stad én de toekomst in beweging brengen: dat is het doel van Cortina. Voor de meesten van ons is fietsen een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Het lijkt zo normaal, maar zonder je fiets kom je nergens. Je fiets brengt je naar je vrienden, die welverdiende promotie of naar je eerste date.

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.