Shimano Service

Welkom bij onze Service pagina

FietsPlezier-Oldambt heeft een moderne en goed uitgeruste werkplaats. U kunt voor alle reparaties voor iedere fiets bij ons terecht; onze monteurs beschikken over de juiste opleiding en ervaring. Natuurlijk beschikken wij over het juiste gereedschap. Ook kunnen wij uw fiets periodiek onderhouden, dit om grotere gebreken en dure reparaties te voorkomen, uw fiets verdient het! Op een goed verzorgde fiets rijdt u veel prettiger!

Gecertifeerd e-bikespecialist

Daarnaast heeft FietsPlezier-Oldambt gecertificeerd e-bikespecialisten. Met jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van e-bikes, kunnen we u helpen met het verhelpen van storingen aan uw e-bike, maar ook met het opnieuw bouwen van wielenbouw en wielenvlechten. Zelfs wanneer u een specifieke vraag naar een bepaald type naaf hebt, kunnen we hiermee helpen. Iedere medewerker van FietsPlezier-Oldambt  is een specialiteit.

Vragen over uw Shimano fiets?

Shimano Service Center

Of het nou voor het woon-werkverkeer is of voor een ontspannen tocht in het weekend, we stappen met massaal op de e-bike. Dankzij allerlei vooruitstrevende technologieën is de elektrische fiets enorm populair en praktischer dan ooit. Om het maximale uit je e-bike te halen, is goed onderhoud belangrijk. Als Shimano Service Center kent FietsPlezier-oldambt alle ins en outs. Onze mensen zijn dé vraagbaak voor al je fiets gerelateerde vragen. Zij geven je e-bike de professionele aandacht die je zoekt.

Geen vraag is te gek voor onze experts

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.


Betrouwbare kwaliteit Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij FietsPlezier-oldambt. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.